(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ishda zamonaviy texnologiyalar, xususan virtual haqiqat (VR) fenomeni falsafiy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Haqiqat tushunchasining Platon, Aristotel, Dekart va Bodriyar kabi faylasuflar qarashlari asosida qayta ko‘rib chiqilishi, virtual olamning inson ongiga va axloqiy qadriyatlariga ta’siri o‘rganiladi. Virtual haqiqatning texnologik, psixologik, ijtimoiy va axloqiy oqibatlari chuqur tahlil qilinib, Virtual hayot muhitida yashayotgan zamonaviy insonning real haqiqat bilan bog‘liqligi savol ostiga olinadi.