(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Maqolada nutq faoliyatining turlari — tinglab tushunish, og‘zaki nutq, o‘qish va yozish — va ularni xorijiy tilni o‘rgatishda samarali qo‘llash metodlari yoritilgan. Har bir faoliyat turining o‘ziga xos xususiyatlari va o‘qitishdagi ahamiyati ko‘rib chiqilgan. Аннотация :В статье рассматриваются виды речевой деятельности — аудирование, говорение, чтение и письмо — и методика их эффективного преподавания при обучении иностранным языкам. Также анализируются особенности каждого вида и их значение в учебном процессе. Annotation :This article discusses the types of speech activity — listening, speaking, reading, and writing — and effective methods of teaching them in foreign language education. The specific features and educational value of each activity are highlighted.