(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada axborot muhitining yoshlar ongiga va ijtimoiy normalar shakllanishiga ko‘rsatadigan psixologik ta’siri tahlil qilingan. Yoshlar ongida axborot manbalarining, xususan, ijtimoiy tarmoqlar, ommaviy axborot vositalari va raqamli texnologiyalarning roli o‘rganilgan. Shuningdek, axborot muhitida shakllanadigan me’yorlar va qadriyatlar yoshlarning ijtimoiy xulq-atvoriga qanday ta’sir ko‘rsatayotgani haqida psixologik nazariyalar asosida izoh berilgan.