(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Eritmalar kimyo fanida muhim o‘rin tutadi, chunki ular ko‘plab jarayonlar va amaliyotlarda keng qo‘llaniladi. Eritma, odatda, bir yoki bir nechta moddaning boshqa bir modda, ko‘pincha suyuqlik, ichida tarqalishi natijasida hosil bo‘ladi. Eritmalarni o‘rganish, ularning xossalari va qo‘llanilishi ko‘plab ilmiy va amaliy masalalarni hal qilishda muhim ahamiyatga ega. Аннотация: Растворы играют важную роль в химии, поскольку они широко используются во многих процессах и практиках. Раствор обычно образуется путем диспергирования одного или нескольких веществ в другом веществе, обычно жидкости. Исследование растворов, их свойств и применения важно при решении многих научных и практических задач. Abstract: Solutions play an important role in chemistry because they are widely used in many processes and practices. A solution is usually formed by the dispersion of one or more substances in another substance, usually a liquid. The study of solutions, their properties and applications is important in solving many scientific and practical problems.