(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Matematika — kichik yoshimizdan tanishishni boshlaydigan keng ilm. Shu sabab uning birinchi sinfdan dars sifatida o‘qitilishi bejiz emas. Axir umumiy matematik bilimlarsiz zamonaviy dunyoda judayam nochor bo‘lib qolardik. Xuddi ilmlar qirolichasisiz kimyo, fizika, tibbiyot va boshqa ko‘plab fanlar mavjud bo‘lmagani kabi. Keling, matematika to‘g‘risidagi qiziqarli ma’lumotlar bilan tanishamiz. Annotation: Mathematics is a broad science that begins to be introduced from an early age. For this reason, it is not for nothing that it is taught as a lesson from the first grade. After all, without general mathematical knowledge, we would be very helpless in the modern world. Just as chemistry, physics, medicine and many other sciences do not exist without the Queen of Sciences. Let’s get acquainted with interesting facts about mathematics.