(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada dunyoda oʻrganilishi va grammatikasi jihatidan qiyin boʻlgan rus tili va oʻzbek tilidagi frazeologik birliklaridagi ma’no jihatidan o’xshashliklari, leksik ma’no xususiyatlari haqida soʻz boradi. Frazeologizmlarning funksional-pragmatik jihatlari tadqiq qilinadi. Аннотация: в данной статье говорится о сходстве по смыслу, особенностях лексического значения во фразеологических единицах русского языка и узбекского языка, которые сложны в изучении и грамматике в мире. Изучаются функционально-прагматические аспекты фразеологизмов.