(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika faniga o‘quvchilarning qiziqishini oshirish va ularni o‘rganishga rag‘batlantirish usullari yoritilgan. Motivatsiyaning turlari, o‘qituvchi yondashuvi, zamonaviy texnologiyalar va interaktiv metodlarning samarasi asosida amaliy tavsiyalar berilgan. Maqola o‘qituvchilarga dars jarayonida o‘quvchilar motivatsiyasini kuchaytirishga yordam beruvchi uslublarni taklif etadi.