(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ispan tilidagi mantiqiy va intellektual mashqlar orqali o‘quvchilarning fikrlash qobiliyatini rivojlantirishning ahamiyati va metodik yondashuvlari bugungi ta’lim tizimida katta ahamiyatga ega. Mantiqiy mashqlar va intellektual faoliyatlar til o‘rganish jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilish imkonini beradi. Ispan tilida bunday mashqlarni qo‘llash nafaqat tilni mukammal o‘rganish, balki o‘quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirishga yordam beradi.