(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Gen kasalliklari inson organizmida genetik materialning o’zgarishi natijasida yuzaga keladigan kasalliklar toifasidir. Ushbu kasalliklar ko’plab xilma-xil sabablarga ko’ra paydo bo’lishi mumkin va inson salomatligiga jiddiy ta’sir ko’rsatadi. Gen kasalliklari asosan irsiy omillar bilan bog’liq bo’lib, ular insonning hayoti davomida turli xil muammolarni keltirib chiqarishi mumkin. Аннотация: Генетические заболевания — категория заболеваний, возникающих в результате изменений генетического материала в организме человека. Эти заболевания могут возникать по разным причинам и оказывать серьезное влияние на здоровье человека. Генетические заболевания в основном связаны с генетическими факторами, которые могут вызывать различные проблемы в течение жизни человека. Abstract: Genetic diseases are a category of diseases that occur as a result of changes in genetic material in the human body. These diseases can appear for many different reasons and have a serious impact on human health. Genetic diseases are mainly related to genetic factors, which can cause various problems during a person’s life.