(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada transport tizimlarining iqtisodiy samaradorligi O‘zbekiston misolida tahlil qilinadi. Transport sektori mamlakat iqtisodiyotining muhim tarkibiy qismi bo‘lib, uning rivojlanishi boshqa sohalarga ham ta’sir ko‘rsatadi. Shuningdek, transport infratuzilmasining rivojlanishi, yangi texnologiyalarni joriy etish va davlat siyosatining ahamiyati e’tiborga olinadi. O‘zbekistonning transport tizimidagi muammolar va ularni hal etish yo‘llari, shuningdek, iqtisodiy o‘sishga ta’siri tahlil etiladi.