(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o’rgatishda o’yin metodlarining o’rni haqida so’z yuritiladi, xususan o’yinlardan foydalanishning afzalliklari yoritib berilgan.