(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA : Bolaning maktab ta’limiga psixologik moslashuvi birinchidan, bilim olish uchun bolada moyillik va o‘quvchining ijtimoiy yo‘nalishi shakllangan bo‘lishi, ikkinchidan, o‘z tengdoshlari bilan muloqot qila bilishi, o‘qituvchining talablarini bajarishi, o‘z xulqini nazorat qila olish kabi jihatlarining shakllanganligiga bog‘liq.