(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada veb-ilovalarda foydalanuvchi holatini saqlash vositalari — cookie-fayllar va seanslar (sessions) tushunchalari, ularning ishlash mexanizmlari va qo‘llanilish sohalari keng yoritilgan. Ilova holatini boshqarish orqali foydalanuvchi bilan uzluksiz aloqani ta’minlash muhimligi nazariy va amaliy jihatdan ko‘rib chiqilgan. Abstract:This article explores the mechanisms of maintaining application state in web development using cookies and sessions. It highlights their functionality, implementation areas, and the importance of preserving application state for consistent user interaction. Аннотация:В данной статье рассматриваются средства сохранения состояния веб-приложений — cookie-файлы и сессии, а также механизмы их работы и области применения. Подчеркивается важность управления состоянием приложения для обеспечения непрерывного взаимодействия с пользователем.