(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: STEAM yondashuvi boshlang‘ich sinf o‘quvchilari bilan ishlash metodikasida zamonaviy ta’limning asosiy yo‘nalishlaridan biridir. Bu yondashuv fanlararo integratsiyani ta’minlab, o‘quvchilarning ijodiy fikrlashini, muammolarni hal qilish qobiliyatini va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan. Boshlang‘ich ta’lim bosqichida STEAM yondashuvi o‘quvchilarning bilim olish jarayonini qiziqarli, interfaol va samarali qilish imkonini beradi. Ta’lim jarayonida fanlar – ilm, texnologiya, muhandislik, san’at va matematika o‘zaro bog‘lanib, o‘quvchilarning keng ko‘lamli ko‘nikmalarini shakllantirishga xizmat qiladi.