(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: В этой статье рассматриваются требования к классическому образованию и требования к современному обучению. К сравнительному анализу были привлечены мнения ученых об инновационных образовательных технологиях. Игровые технологии широко раскрыты. Можно получить информацию о классификации игровых технологий, сферах применения, масштабах. Annotatsiya: ushbu maqolada klassik ta’lim talablari va zamonaviy o‘qitish talablari o‘rganilgan. Innovatsion ta’lim texnologiyalari borasidagi olimlar fikrlari qiyosiy tahlilga tortilgan. O‘yin texnologiyalari keng ko‘lamda ochib berilgan. O‘yin texnologiyalarining tasniflanishi, qo‘lanish sohalari, ko‘lami haqida ma’lumotlar olish mumkin. Annotation: this article explores the requirements of classical education and the requirements of modern teaching. The opinions of scientists on innovative educational technologies are drawn to comparative analysis. Game technologies are widely revealed. Information can be obtained about the classification of Game technologies, areas of application, scope.