(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada ikki buyuk ijodkorning qalamiga mansub ilmiy-ma’rifiy asarlari o’zaro qiyoslangan. Ham g’oyaviy jihatdan, ham shakl jihatdan bir qancha tafovutlar ko’rib chiqilgan. Muhokamaga sabab bo’luvchi bir qancha masalalarni yoritishga harakat qilingan.