(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o‘rgatishda o‘yin metodlarining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Turli xil o‘yin turlari, ularning o‘quvchilarga ta’siri hamda o‘qituvchi roliga to‘xtalib o‘tilgan. Tadqiqotda o‘yin metodlarining bolalarning psixologik va til o‘zlashtirish xususiyatlariga qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan va amaliy tavsiyalar berilgan.