(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada erta yoshdagi bolalarda chet tilini o‘rganishga bo‘lgan motivatsiyani shakllantirish masalasi ko‘rib chiqilgan. Motivatsiyaning bolalar til o‘rganishidagi o‘rni, unga ta’sir qiluvchi omillar hamda pedagogik yondashuvlarning samaradorligi tahlil qilingan. O‘yinli metodlar, vizual vositalar, shaxsiy qiziqishlarga asoslangan yondashuvlar, ijobiy psixologik muhit yaratish va ota-onalar bilan hamkorlik qilish orqali bolalarda chet tiliga ijobiy munosabat shakllantirish yo‘llari yoritilgan. Tadqiqot natijalari erta ta’lim jarayonida chet tilini muvaffaqiyatli o‘rgatish uchun samarali metodik asos bo‘lib xizmat qilishi mumkin.