(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada noyob tur hisoblangan, O‘zbekiston Respublikasi “Qizil Kitob”iga kiritilgan buxoro bug‘usi - xongul, uning tashqi ko‘rinishi, uchrash joylari, oziqlanishi va ko‘payishi, shuningdek, bu turni o‘rganish va saqlab qolishga qaratilgan chora tadbirlar to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan. ABSTRACT: The article deals with the Bukhara deer, a rare species listed in the Red Data Book of the Republic of Uzbekistan, its appearance, meeting places, feeding and reproduction, as well as measures to study and preserve this species. information about.