(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада пиёз ва саримсоқ пиёз ўсимлигининг зараркунандалари ва уларга қарши кураш чоралари баён этилган. Аннотация. В данной статье описаны основные вредители лука и чеснока и меры борьбы с ними.Annotation. This article describes the main pests of onions and garlic and measures to combat them.