(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Kasbiy identifikatsiyani o‘rganishning dolzarbligi ta’limning hozirgi bosqichida alohida ahamiyatga ega. Identifikatsiya muammosi kasbiy faoliyat psixologiyasida tobora ko‘proq tadqiqot mavzusiga aylanmoqda. АННОТАЦИЯ: Актуальность изучения профессиональной идентичности приобретает особое значение на современном этапе образования. Проблема идентичности все чаще становится темой исследований в области психологии труда. ANNOTATION: The relevance of the study of professional identity is of particular importance at the present stage of education. The problem of identity is increasingly becoming a topic of research in the psychology of professional activity.