(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tarix fanini oʻqitishda innovatsion texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati, metodik jihatlari va amaliy natijalari yoritilgan. Interaktiv vositalar, raqamli taʼlim resurslari, multimedia, virtual ekskursiyalar kabi zamonaviy texnologiyalar oʻquvchilarning tarixiy bilimlarni chuqurroq oʻzlashtirishiga, darslarda faollikning ortishiga va tanqidiy fikrlash koʻnikmalarining shakllanishiga yordam beradi. Maqolada shuningdek, innovatsion texnologiyalardan foydalanishning oʻquvchilarning motivatsiyasiga ta’siri ham tahlil qilingan.