(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Abstract: This article discusses the automation of ETL (Extract, Transform, Load) processes using Apache Airflow. The main stages of the ETL process are described, and a detailed example is provided, demonstrating the use of Airflow for effective data pipeline management. Аннотация: В данной статье рассматривается автоматизация ETL (извлечение, преобразование, загрузка) процессов с использованием Apache Airflow. Описаны основные этапы процесса ETL, а также приведён подробный пример использования Airflow для эффективного управления конвейером данных. Annotatsiya: Ushbu maqolada Apache Airflow yordamida ETL (Extract, Transform, Load) jarayonlarini avtomatlashtirish ko‘rib chiqilgan. ETL jarayonining asosiy bosqichlari yoritilgan va Airflow yordamida ma’lumotlar oqimini boshqarish bo‘yicha batafsil misol keltirilgan.