(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ta’kidlash zarurki, hozirgi kunda ishlatilayotgan energetik ko‘rsatkich- larni hisobga olish va tahlil qilish tizimlari bir qator kamchiliklarga ega. Masalan, ishlab chiqarishning ko‘p sohalarida energetik ko‘rsatkichlarni hisobga olish va tahlil qilish turli vaqtlarda maxsus o‘lchashlar yo‘li bilan davriy ravishda amalga oshirilmoqda.