(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
«Elektr energiya nazorati va hisobining avtomatlashtirilgan tizimi» fanini o‘qitilishidan maqsad – elektr iste’molchilarni kerakli miqdorda va ruxsat etilgan sifat darajasida elektr energiyasi bilan ta’minlab, uni nazorat qilish hamda hisoblashni avtomatlashtirib beruvchi elektr ta’minot tizimini o‘rganishdan iboratdir.