(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola texnologik jarayonlarning avtomatlashtirish va boshqarish bo‘yicha ishlab chiqarish samaradorligini oshirishga qaratilgan afzalliklarni tahlil qiladi. Avtomatlashtirish yordamida xarajatlarni kamaytirish, xatoliklarni minimallashtirish va resurslarni samarali ishlatish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan. Maqolada avtomatlashtirishning ishlab chiqarish tizimlariga ta’siri va uning iqtisodiy foydalari bo‘yicha batafsil ma’lumot berilgan. Аннотация: В данной статье анализируются преимущества автоматизации и управления технологическими процессами, направленные на повышение эффективности производства. Рассмотрены возможности снижения затрат, минимизации ошибок и эффективного использования ресурсов с помощью автоматизации. В статье представлена подробная информация о влиянии автоматизации на производственные системы и ее экономических выгодах. Abstract: This article analyzes the advantages of automation and control of technological processes aimed at increasing production efficiency. The possibilities of reducing costs, minimizing errors, and efficient use of resources with the help of automation are considered. The article provides detailed information on the impact of automation on production systems and its economic benefits.