(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada loyiha ishlab chiqish grafigini tuzish jarayoni va bu jarayonda Gant xaritasining tutgan o‘rni haqida so‘z boradi. Gant diagrammasi – bu vaqtga asoslangan rejalashtirish vositasi bo‘lib, u loyiha bosqichlarini aniq ko‘rsatishga yordam beradi. Maqolada Gant xaritasining mohiyati, uning afzalliklari va qanday qilib uni amalda yaratish mumkinligi haqida tushunarli izohlar keltirilgan.