(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida tahsil oluvchi talabalarda kreatv fikrlash ko’nikmalari shaklantirish va rivojlantirish haqida batafsil ma’lumorlar berilgan. Talabalarda kreativ fikrlash ko’nikmalarini shakllantirishda mahoratli pedagoglarimizning va prefessor o’qituvchilarning qanday sifatlarga ega bo’lishlari, talabalarda qanday qilib bu kabi zamonaviy fikrlash ko’nikmalari shakllantirish kerakligi masalalariga ham alohida to’xtalib o’tilgan. Аннотация: В этой статье дается подробная информация о формировании и развитии навыков креативного мышления у студентов, обучающихся в высших учебных заведениях. Отдельно были затронуты вопросы о том, какими качествами должны обладать наши квалифицированные педагоги и преподаватели при формировании у студентов навыков креативного мышления, как формировать у студентов навыки современного мышления. Annotation: This article provides detailed information on the formation and development of CREATV thinking skills in students studying in higher education institutions. Particular attention is also paid to the issues of what qualities our teachers and prefessor teachers, who are skilled in the formation of creative thinking skills in students, how modern thinking skills like this should be formed in students.