(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Energetika tizimida modernizasiyani kuchaytirish, energiya is’temolini kamaytirish va energiya tejashning samarali tizimini joriy etish choralarini amalga oshirish, issiqlik energiyasining ishlab chiqarishda yoqilg’i resurslarining hajmini jahon standartlari darajasida qisqartirishga erishish lozimligi ko’risatib berildi. АННОТАЦИЯ: Подчеркнуто, что необходимо усилить модернизацию в энергосистеме, реализовать меры по снижению энергопотребления и внедрению эффективной системы энергосбережения, снизить объемы топливных ресурсов при производстве тепловой энергии до мировых стандартов. ABSTRACT: It is necessary to strengthen modernization in the energy system, implement measures to reduce energy consumption and introduce an effective energy saving system, and reduce the volume of fuel resources in the production of thermal energy to world standards.