(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Oila jamiyatning eng asosiy va muhim bo‘g‘ini hisoblanadi. U nafaqat shaxsiy hayotning, balki butun jamiyatning barqarorligi va rivojlanishining poydevori hisoblanadi. Oila orqali insonlar bir-biriga mehr-muhabbat, hurmat, mas’uliyat va madaniyatni o‘rgatadilar. Shu sababli, davlatlar oila institutini himoya qilish va rivojlantirishga alohida e’tibor qaratadilar. Konstitutsiya va qonunlar oilani jamiyatning mustahkam tayanchi sifatida mustahkamlashga xizmat qiladi.