(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya : Ushbu maqolada surunkali kasalliklarning klinik kechishi va ularni davolashda fizioterapevtik muolajalarning o‘rni chuqur tahlil qilinadi. Fizioterapiya – bu zamonaviy tibbiyotda dori vositalarisiz ta’sir ko‘rsatish imkonini beruvchi muhim muolajadir. Maqolada fizioterapiya turlari, ularning surunkali kasalliklarga ko‘rsatadigan klinik ta’siri, xalqaro amaliyotlar va ilmiy asoslari keltirilgan. Tadqiqotlar va statistik ma’lumotlarga tayanilgan holda, fizioterapiyaning samaradorligi asoslab berilgan