(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Aleksandr Faynbergning hayoti va ijodi, siyosiy va ijtimoiy faoliyati hamda tarjimonlik mahorati tahlil qilinadi. Faynbergning milliy madaniyatimizga qo‘shgan hissasi va uning boy merosimizdagi o‘rni haqida so‘z boradi. Maqolada shuningdek, uning ilmiy va adabiy faoliyatining jamiyatdagi ahamiyati va tarixi yoritilgan.