(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda raqamli texnologiyalar rivojlanishida sun’iy intelektni mamlakat rivojidagi o‘rni, muhimligi va yo’nalishlari, statistik ko‘rsatkichlar tahlili, rivojlantirish yo‘nalishlari tasvirlangan. Аннотация. В данной диссертации описаны роль, значение и тенденции искусственного интеллекта в развитии цифровых технологий, анализ статистических показателей, направления развития. Annotation. This thesis describes the role, importance and directions of artificial intelligence in the development of digital technologies, analysis of statistical indicators, directions of development.