(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Men bu maqolam orqali o’tmishda o’tib ketgan bobolarimizdan biri bo’lmish Zahiriddin Muhammad Boburning hayoti ijodi faoliyati nima ishlar qilgani bitgan she’rlari g’azal ruboiy masallari yozgan “Boburnoma”si haqida ma’lumot berib taxlil qilib o’tamiz ANNOTATION: Through this article, we will analyze the "Baburnoma" in which he wrote poems, ghazals, rubai parables, the works of Zahiriddin Muhammad Babur, one of our ancestors, who passed away in the past.