(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada inson huquq va erkinliklari, ta’minlash sohasida yangi tahrirdagi Konstitutsiyaning huquqiy oʻrni. Shuningdek, inson huquq va erkinliklarining ta’minlash sohasida huquqiy ta’limning o‘rni va roliga qaratilgan ustuvor vazifalar atroflicha tahlil qilingan.