(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada ionlashtiruvchi nurlarni organizmga ta’siri va javob reaksiyalari haqida ma’lumot olishingiz mumkin. Abstract: In this article, you can learn about the effects of ionizing radiation on the body and its responses.