(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ma’rifatchilik adabiyotining ijtimoiy-falsafiy asoslari. Angliya adabiyoti: a) D.Defo ijodi; b) J.Svift ijodi. Fransuz ma’rifatchilik adabiyoti: a) Volter ijodi; b) Bomarshe ijodi.