(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada qishloq xoʻjaligida texnik vositalardan samarali foydalanish masalalari yoritilgan. Texnikalarning mehnat unumdorligiga, hosildorlikka va ishlab chiqarish xarajatlariga ta’siri tahlil qilinib, ularning iqtisodiy va ekologik jihatdan maqbul yechimlar sifatidagi oʻrni koʻrsatib berilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, texnik xizmat koʻrsatishni yaxshilash va kadrlar malakasini oshirish orqali texnikalardan foydalanish samaradorligini oshirish yoʻllari muhokama qilingan. Ilmiy asoslangan tavsiyalar ham keltirilgan.