(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Quydagi maqolada aqli rivojlanishida nuqsoni bo’lgan o’quvchilarning bilish faoliyatinining o’ziga xos xususiyatlari, korreksiyalash usullari keltirib o’tilgan. Aqliy nuqsonga ega bo’lgan o’quvchilarda bilish faoliyatining psixologik ishlar keltirib o’tilgan.