(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Apple kompaniyasi tomonidan ishlab chiqilgan SwiftUI texnologiyasining yaratilish sabablari, texnologik asoslari, rivojlanish bosqichlari va hozirgi kundagi holati batafsil tahlil qilingan. SwiftUI deklarativ dasturlash paradigmasiga asoslanib, iOS, macOS, watchOS va tvOS ilovalarini yaratishda yangi yondashuvni taklif etadi. Maqolada SwiftUI texnologiyasining UIKit bilan farqi, dastlabki versiyalardan boshlab so‘nggi versiyalargacha bo‘lgan o‘zgarishlar va kelajakdagi istiqbollari muhokama qilinadi.