(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dori moddalarini tashqi va ichki qoʻlash koʻnikmalarida hamshiralik parvarishi haqida aytib o’tilgan va muallif tomonida tavsiyalar berilgan. Annotation: This article discusses nursing care in the skills of external and internal application of drugs and provides recommendations from the author.