(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda yurak qon-tomir tizimining anatomik-fiziologik xususiyatlari haqida aytib o’tilgan. Annotation: This article discusses the anatomical and physiological features of the cardiovascular system.