(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola, boshlangʻich taʼlimning tabiiy fanlarida axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyatini yoritadi. Taʼlim jarayonida axborot texnologiyalarini qoʻllash o’quvchilarning fanlarga bo’lgan qiziqishini oshirish, ilmiy tafakkurini rivojlantirish va taʼlim samaradorligini yaxshilashga yordam beradi. Maqolada axborot texnologiyalarining tabiiy fanlar darslarida qanday ishlatilishi, ularning o’quvchilarga taʼlim berishdagi roli va taʼlim jarayonidagi samarali integratsiyasi haqida ma’lumotlar berilgan.