(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bu maqolada bugungi kunda insonlar hayoti uchun zarur bo’lgan energetika manbalaridan biri gaz ta’minotini Qorasuv massivida modellashtirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.