(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematikadan sinfdan tashqari darslarni tashkil etishda interfaol usullardan foydalanish va darslarni samarali tashkil etish to‘g‘risida so‘z yuritilgan. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini matematika faniga qiziqtirish, o‘quv materiallarini yaxshi o‘zlashtirishlari hamda iqtidorlarini rivojlantirish maqsadida darsdan tashqari qo‘shimcha mashg‘ulotlarni tashkil etishning ahamiyati to‘g‘risida fikr yuritilib, tavsiyalar berilgan.