(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqola o’quv amaliyoti kasb- hunar maktabining o’quvchilariga mo’ljallangan. uslubiy ishlanmasi TTS-tarmoq ta’lim standarti talablaridan kelib chiqqan holda tayyorlanadi, kadrlar tayyorlash barcha bosqichlarida uning samaradorligini oshirish o’quv amaliyotiga oid bilimlarining salmog’iga bog’liq.Shu sababli o’quvchilarning ushbu amaliyotdan egallashi lozim bo’lgan ko’nikma va malakalarini shakllantirishga asosiy e’tibor qaratilgan. Bo’lajak ishlab-chiqarish ta’limi ustalari uchun o’quv amaliyoti mavzusi bo’yicha muhim ahamiyatga ega bo’lgan texnik shartlar texnologik talablar va yo’l -yo’riqli xarita yoritilgan.,bugungi kun talablari uchun bo’yicha zaruriy qo’llanma bo’lib xizmat qiladi.