(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mualif maqolada xizmatlar sohasi tarkibida tibbiy xizmatlarning tiri va ularning samaradorlik ko‘rsatkichlarini tizimga keltirgan, asosli dalillardan kelib chiqqan holda ilmiy tahlilini bayon etgan. Аннотация: В статье автор систематизировал услуги здравоохранения и показатели их эффективности в сфере услуг, а также представил научный анализ основанный на достоверных данных. Abstract: In the article, the author systematized the existence of medical services and their efficiency indicators in the service sector, and presented a scientific analysis based on valid evidence.