(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mеtall saqlovchi zaharli moddalarni organizmda shimilishi va organizmdan ajralishi nafas yo‘llari (alvеollalarda), oshqozon-ichak shilliq pardalarida, qon tomirlar va turli mеmbranalarda sodir bo‘ladi.