(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurak ishemik kasalliklari belgilari, kelib chiqish sabablari, davolash va oldini olish choralari haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan. Annotation: This article discusses the symptoms, causes, treatment and prevention of ischemic heart disease, and the author gives recommendations.