(untitled) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Chiziqli tenglamalar va tengsizliklar matematikada eng asosiy va keng qo‘llaniladigan tushunchalardan biridir. Bu mavzu algebraik operatsiyalarni o‘rgatish, matematik modellarni qurish, va tizimlarni yechish uchun juda muhimdir. Chiziqli tenglamalar va tengsizliklar tizimlari, ularning yechimlari, va metodlari keng ishlatiladi: iqtisodiyotda, fizika va muhandislikda hamda boshqa turli sohalarda.